Bu, tesisatçıların ay sonunda paradan tasarruf etmek için öğrettikleri harika bir yöntem: Nedir bu?

Plastik bir kaptaki delikler

Ay sonunda nasıl tasarruf edilir? İnanılmaz gibi görünse de uzman tesisatçıların icat ettiği bu yöntemle mükemmel bir ev aksesuarına sahip olabilirsiniz. İnternette pek çok video var ve bu basit aksesuarın nasıl yapılacağını gösteriyorlar. Ona baktığınızda işe yaramaz bir şey gibi görünebilir, ancak bir kez monte edildiğinde yardımcı olacaktır, böylece bir daha tesisatçıyı aramanıza gerek kalmaz.

Ay sonunda tasarruf etme yöntemi

Tesisatçıların önerdiği ve internette viral olan bir yöntemdir . Bazı videolarda ev yapımı bir aksesuarın birkaç basit adımla tesisatçının acil durum çağrılarına nasıl veda edebileceğini görebilirsiniz. Açıklığa kavuşturalım mı?

İhtiyaç duyulan şey şudur:

  • 1 plastik su şişesi;
  • 1 bız;
  • 1 güçlü iplik.

Yapılacak ilk şey, plastik şişeyi alıp ikiye kesmek ve yalnızca alttaki kısmı bırakmaktır. Hemen ardından bızı alıp ısıtarak plastik yüzey boyunca çok sayıda küçük delik açın. İki dayanıklı ipliği ekleyerek delikli bir çeşit sepet oluşturun.

Bu ne için?

Ay sonunda tasarruf etme yöntemi

Doğrudan mutfak lavabosuna uygulanır ve daha sonra bulaşıkları yıkamadan önce boşaltmak ve temizlemek için kullanılır. Bu ne anlama geliyor? Bu tür bir aksesuar, plaka veya tava üzerinde kalan, genellikle drenaj borularına ulaşan ve onları tıkayan yiyecek artıklarını toplar.

Tesisatçılar herkesi her şeyi iyice temizlemeye ve yemek artıklarının kanalizasyona gitmesine izin vermemeye çağırıyor. Diğer teknolojik aksesuarların yokluğunda, bu DIY, asırlık bir durumun çözülmesine yardımcı olur. Açıkçası, içeriklerin atık konteyneri, şişenin plastikte ve ardından ipliğin farklılaşmamış atıkta kullanılmasıyla atılması gerekecektir.

Lavabo boruları ne zaman tıkanır?

Bu tür bir aksesuarın kullanılması önemlidir çünkü lavabo borularının tıkanması tesisatçıyı çağırmak anlamına gelir. Ay sonunda para biriktirmek, şu anki gibi tarihsel bir bağlamda önemlidir.

Sıhhi tesisat numarası

Tıkanmanın  en büyük sebepleri elbette dikkatsizlik, dikkat eksikliği ve aceleciliktir. Bulaşıkları ve tavaları yıkarken, yemek artıkları genellikle lavaboya dökülür. Bu, zamanla boruların su dışarı akamayacak hale gelene kadar tıkanmasına neden olur . Kötü koku gibi durgunluk olarak da ortaya çıkar.

O anda durum yönetilemez hale gelmeden tesisatçıyı çağırmak dışında yapılabilecek hiçbir şey yoktur. Dikkatli olup biraz tasarruf etmek iyi değil mi ? Yukarıdaki yöntem, bulaşıkları yıkamadan önce her türlü yemek artıklarını temizlemeyi unutmamanıza yardımcı olur.